>
Fa   |   Ar   |   En
   مجله علمی شیلات ایران   
سال:1398 - دوره:28 - شماره:4


  tick  اثر عصاره پلی ساکارید جلبک الوا (Ulva Rigida) بر فعالیت آنزیم‌‌های گوارشیو فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی میگوی پاسفید غربی (Litopeneaus Vannamei) - صفحه:151-162

  tick  اثرات تغذیه با منابع مختلف مکمل روی بر تغییرات آنزیمی و یونی پلاسمای سمینال مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss) - صفحه:191-201

  tick  اثرات حمام عصاره‌ هیدروالکلی گزنه (Urtica Dioica) بر شاخص‌های ایمنی و خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus Mykiss)آلوده شده با قارچ ساپرولگنیا - صفحه:55-67

  tick  بررسی شکل شناختی لانه‌های خرچنگ Ocypode Rotundata (Miers, 1882) در سواحل جنوب‌غربی جزیره قشم - صفحه:163-167

  tick  بررسی عملکرد رشد و میزان فعالیت آنزیم‌های پروتئازی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus Mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین تک‌یاخته - صفحه:103-115

  tick  بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella Cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha Pulegium) طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتی‌گراد) - صفحه:23-34

  tick  تاثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio) - صفحه:35-43

  tick  تاثیر سطوح مختلف شوری و منابع کربن در سیستم تولید توده زیستی (Biofloc) - صفحه:69-78

  tick  تاثیر پساب شهری بر ساختار ماهیان در رودخانه سقز، استان کردستان - صفحه:117-128

  tick  تامین نیازهای تغذیه‌ای دام و انسان از فانوس‌ماهیان - صفحه:89-101

  tick  تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium Nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (4 درجه سانتی‌گراد) - صفحه:139-149

  tick  رفتار تغذیه ای لارو ماهی فلاور (Blood Parrot × Texas Cichlid) با تغذیه از Ceriodaphnia Quadrangula و ناپلیوس Artemia Franciscana در شرایط روشنایی و تاریکی - صفحه:179-189

  tick  ساختار تاکسونومیک، پراکنش مکانی و روند تغییرات زمانی جمعیت اپندیکولارین‌ها در آبهای ساحلی شمال بوشهر – خلیج فارس - صفحه:13-22

  tick  سن، رشد و مقدار زی‌توده ماهی سفید (Rutilus Frisii, Kamensky., 1901) در آبهای ایرانی دریای خزر - صفحه:79-87

  tick  مروری کوتاه بر تغییر اقلیم و محیط‌‌های آبی با تاکید بر دریای خزر - صفحه:211-216

  tick  مطالعه تنوع، تراکم و غلظت فیتوپلانکتونی در تنش تابستانی پارامترهای زیست‌محیطی مطالعه موردی: تالاب بین‌المللی گمیشان) - صفحه:203-209

  tick  مقایسه اثرسنجی محلول پرفیش با مالاشیت سبز و فرمالین در کنترل آلودگی قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان در مراحل مختلف تفریخ - صفحه:169-178

  tick  مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso Huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال - صفحه:1-11

  tick  مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella Cultriventris Caspia) نگهداری شده در یخچال - صفحه:45-54

  tick  پرورش توام مرحله نوزادگاهی میگوی پا سفید غربی ( (Litopenaeus Vannamei با تراکم های مختلف جلبک قرمز (Gracilaria Corticata) - صفحه:129-138
 

Copyright 2023
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved