>
Fa
  |  
Ar
  |  
En
  
مجله علمی شیلات ایران
  
سال:1398 - دوره:28 - شماره:2
  
 
اثر جایگزینی پودر ماهی با پودر لارو سوسک زرد (Tenebrio Molitor) بر عملکرد رشد، شاخصهای خونشناسی و برخی از پارامترهای ایمنی غیراختصاصی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus Mykiss)
- صفحه:13-26
  
 
اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus Mykiss) در جیرهی غذایی بر برخی فاکتورهای خونی و بیوشیمیایی بچهماهی قزلآلای رنگینکمان
- صفحه:71-83
  
 
ارزیابی ارتباط پراکنش ماهیان با پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در زیستگاههای مصنوعی (بندرسلخ و بندربستانه)
- صفحه:105-115
  
 
ارزیابی تروفی بر اساس شاخص کارلسون (Tsi) مطالعه موردی: تالاب های دائمی شهرستان پل دختر
- صفحه:179-185
  
 
ارزیابی کمی و کیفی برخی از شاخصهای زیستی شگ ماهی دریای خزر (1838،Alosa Caspia (Eichwald در استان مازندران
- صفحه:195-201
  
 
بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo Trutta Caspius)
- صفحه:165-177
  
 
بررسی تاثیر مصرف خوراکی ژل آلوئه ورا (Aloe Vera) بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus Mykiss)
- صفحه:129-136
  
 
بررسی تراکم و فراوانی زئوپلانکتون های حوضه جنوب شرقی دریای خزر (خلیج گرگان)
- صفحه:59-70
  
 
بررسی خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss)
- صفحه:117-128
  
 
بررسی موردی حضور میکروجلبک Ceratium Hirundinella بعنوان شاخص تغییرات زیست محیطی در منطقه مرکزی حوزه ایرانی دریای خزر (ساحل فرح آباد -سال 1397)
- صفحه:203-207
  
 
تاثیر انواع کودهای آلی بر جامعه پلانکتونی، رشد و بقاء بچه ماهیان نورس در سیستم پرورش متراکم
- صفحه:49-58
  
 
تاثیر فوکوییدان بر ایمنی غیر اختصاصی و فعالیت ضد باکتریایی سرم ماهی قزلآلای رنگینکمان Mykiss) (Oncorhynchus
- صفحه:27-37
  
 
تاثیر مدیریت راهبردی پایداری و محیط صادرات بر عملکرد صادرات خاویار ایران
- صفحه:85-93
  
 
تاثیر مکمل غذایی عصاره درمنه (Artemisia Annua .L) بر برخی شاخصهای هماتولوژی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio)
- صفحه:1-11
  
 
تعیین مقدار بهینه ایزوله پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کمچرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (Qda) و آنالیز مولفههای اصلی (Pca)
- صفحه:151-163
  
 
سامان بندی فونای شکمپایان کواترنری دریای خزر
- صفحه:209-211
  
 
شناسایی و بررسی برخی شاخصهای اکولوژیک سیفومدوزهای آبهای ساحلی خوزستان و هرمزگان (شمال خلیج فارس)
- صفحه:137-150
  
 
کشت سلولی اولیه از بافت باله دمی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus Frisii Kutum)
- صفحه:95-104
  
 
لارو کرمهای نواری(Cestodes:Trypanorhyncha) جداسازی شده از برخی ماهیان با ارزش شیلاتی درخلیج فارس
- صفحه:187-194
  
 
مقایسه اثر جیره غذایی بیومار و کرم خاکی بر شاخص های رشد و بازماندگی ماهی اسکار (Asteronotus Ocellatus)
- صفحه:39-48
Copyright 2023
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved