>
Fa   |   Ar   |   En
   اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیب های آنتی اکسیدان، فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت  
   
نویسنده بی جامی آزاده ,رضانژاد فرخنده ,ساسان حسینعلی
منبع زيست شناسي گياهي ايران - 1389 - دوره : 2 - شماره : 4 - صفحه:29 -38
  
کلیدواژه پرتو UV- B ,ترکیبات آنتی اکسیدان ,گوجه فرنگی
آدرس دانشگاه شهید باهنر کرمان, دانشکده علوم, گروه زیست شناسی, ایران, دانشگاه شهید باهنر کرمان, دانشکده علوم, گروه زیست شناسی, ایران, دانشگاه شهید باهنر کرمان, دانشکده علوم, گروه زیست شناسی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved