>
Fa   |   Ar   |   En
   علوم باغبانی   
سال:1395 - دوره:30 - شماره:2


  tick  اثر بسترهای کشت بر رشد و نمو و پاجوش‌دهی پاندانوس - صفحه:163-168

  tick  اثرات کود‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus Sabdariffa L) در شرایط زابل - صفحه:169-177

  tick  اثر ورمی‌کمپوست و نیتروکسین بر رشد رویشی و برخی صفات بیوشیمیایی در گیاه دارویی اکلیل کوهی (.Rosmarinus Officinalis L) - صفحه:178-184

  tick  بررسی نقش حفاظتی نیتریک اکسید در کاهش صدمات ناشی از تنش شوری در گیاه همیشه بهار (Calendula Officinalis L. Cv. Gitan Orange) - صفحه:185-191

  tick  بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی - صفحه:192-200

  tick  تاثیر محلول‌پاشی پتاسیم در کاهش اثرات مضر شوری در گیاه اسفناج (.Spinacia Oleraceae L ) - صفحه:201-208

  tick  اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات ظاهری، کمی و کیفی اسانس در گیاه اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia Miller) - صفحه:209-216

  tick  مقایسه قندها، ترکیبات مختلف، اسیدهای آلی و ترکیبات فنولی ارقام خرمای شاهانی، پیارم و دیری - صفحه:217-223

  tick  اثر پایه های مختلف کدوئیان بر برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک خیار مزرعه‌ای رقم سوپر دومینوس (Cucumis Sativus Cv. Super Dominus) - صفحه:224-231

  tick  بررسی اثر دی‌اکسیدکربن بر روی صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون تلخ (.Melia Azedarach Linn) در شرایط گلخانه - صفحه:232-241

  tick  تاثیر محلول‌پاشی نانوکلات و سولفات روی بر میزان جذب عنصر روی، شاخص‌ها و رنگیزه‌های فتوسنتزی ریحان مقدس (Ocimum Sanctum) - صفحه:242-250

  tick  بررسی اثر کاربرد کود شیمیایی نیترات پتاسیم و کود زیستی آزوسپیریلیوم بر رشد و درصد گلدهی گل مریم رقم دابل - صفحه:251-259

  tick  بررسی اثرات پاکلوبوترازول بر افزایش تحمل به شوری در پایه رویشی هیبرید هلو - بادام (Gf677) - صفحه:260-269

  tick  اثرات ضد باکتریایی ترکیبی اسانس کرفس کوهی) Kelussia Odoratissima Mozaffarian) و کلپوره (L. Teucrium Polium) با نانوذرات سنتزی نقره علیه باکتری‌های غذا زاد - صفحه:270-279

  tick  بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توده‌های هندوانه (.Citrullus Lanatus Thunb) بومی ایران - صفحه:280-292

  tick  بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد برگ، درصد و اجزای اسانس به لیمو (Lippia Citriodora Kunth) - صفحه:293-302

  tick  بررسی اثر قطع آبیاری در مرحله گلدهی و محلولپاشی اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کمی ‏و کیفی اکوتیپ‏های مختلف زیره سبز (Cuminum Cyminum) - صفحه:303-315

  tick  نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی ‏های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس - صفحه:316-326

  tick  اثر کاهش مصرف آب و نیتروژن در مدیریت رشد چمن مخلوط - صفحه:327-335

  tick  اثر پاکلوبوترازول بر خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و تبادلات گازی گلابی در شرایط رژیم‌های مختلف آبیاری - صفحه:336-347

  tick  بررسی اثر محلول‌پاشی جیبرلیک اسید تحت شرایط کم‌آبیاری بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و انبارمانی میوه انار (رقم شهوار) - صفحه:348-357
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved