>
Fa   |   Ar   |   En
   علوم باغبانی   
سال:1394 - دوره:29 - شماره:1


  tick  بررسی اثر تاریخ کاشت بر دو اکوتیپ رازیانه (Foeniculum Vulgar L. ) در شرایط آب و هوائی مشهد - صفحه:1-10

  tick  بررسی اثر رژیم‌های مختلف آبیاری و انواع مالچ بر خصوصیات رویشی و میزان اسانس نعنا فلفلی (Mentha Piperita) - صفحه:11-21

  tick  مقایسه صفات کمی و کیفی چهار رقم نارنگی تجاری (Citrus Reticualta Blanco)روی پایه فلائینگ‌دراگون (Poncirus Trifoliata Var. Monstrosa) - صفحه:22-29

  tick  اثر مقدار یون‌های فلزی در بافت گلبرگ بر ظهور رنگ نهائی گل‌های ژربرا - صفحه:30-36

  tick  تاثیر کودهای ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد آنیسون - صفحه:37-46

  tick  تاثیر تیمارهای مختلف کودی برخصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی اسفرزه (Plantago Ovata) - صفحه:47-54

  tick  بررسی اثر ترکیبات ضدتعرق طبیعی بر برخی از صفات فیزیولوژیکی و بیولوژیکی گیاه دارویی ریحان (Ocimum Basilicum) تحت شرایط تنش خشکی - صفحه:55-67

  tick  تاثیر هورمون‌های رشد بر باززایی درون شیشه‌ای زنبق مردابی (Iris Pseudacorus) - صفحه:68-78

  tick  ارزیابی تاثیر روش ضدعفونی ونوع بسته‌بندی برشاخص‌های کیفی رطب رقم برحی (Phoenix Dactylifera Cv. Barhee) - صفحه:79-86

  tick  کلروفیل، قند محلول و وزن خشک گل بابونه آلمانی در واکنش به متی‌ جاسمونات درشرایط تنش شوری - صفحه:87-94

  tick  اثر محلول پاشی عناصر ریز مغذی آهن، روی و منگنز بر عملکرد، اجزای عملکرد و روغن دانه همیشه بهار (L. Calendula Officinalis) - صفحه:95-102

  tick  بررسی تغیییرات آنزیم‌های کاتالاز و پراکسیداز و پروتئین کل در پاسخ به تنش سرما در برخی ارقام انگور - صفحه:103-110

  tick  تاثیر Bap و Tiba بر روی پرآوری شاخساره در کشت درون شیشه ای رز رقم فول هاوس - صفحه:111-118

  tick  تاثیر کودهای آلی، بیولوژیک و شیمیایی بر عملکرد پروتئین خام، روغن و اسیدهای چرب سیاهدانه (Nigella Sativa L.) - صفحه:119-126

  tick  بررسی تغییرات بیوشیمیایی ایجاد شده در اثر محلول‌پاشی سالیسیلیک اسید و تیامین بر گل ژربرا رقم پینک الگانس (Gerbera Jamesonii L., Cv. Pink Elegance) - صفحه:127-133

  tick  ارزیابی محتوای نسبی ژنوم و پاسخ به خشکی در دانهال های فستوکای بلند جمع آوری شده در ایران - صفحه:134-141

  tick  بررسی روابط بین عملکرد بذر و برخی از صفات میوه در توده‌های کدو خورشتی ایران (Cucurbita Pepo L.) - صفحه:142-149
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved