>
Fa   |   Ar   |   En
   علوم باغبانی   
سال:1393 - دوره:28 - شماره:2


  tick  تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی(Echium Amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان - صفحه:135-143

  tick  بررسی امکان ریزازدیادی درون‌شیشه‌ای گیاه کاکل‌زری Pseudohandelia Umbellifera (Boiss.) Tzvel - صفحه:144-153

  tick  بررسی کارایی مارکر اسکار Scc8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور - صفحه:154-158

  tick  بررسی شاخص‌های میوه در اکوتیپ‌های سیب گلاب در استان خراسان رضوی - صفحه:159-166

  tick  بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت - صفحه:167-176

  tick  اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica Granatum L.) رقم رباب - صفحه:177-184

  tick  اثر تیمار هیومیک‌اسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» - صفحه:185-191

  tick  بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گرده‌دهنده بــه رقم «اصفهان» - صفحه:192-198

  tick  اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus Sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک - صفحه:199-208

  tick  واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita Pepo Var. Rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت - صفحه:209-217

  tick  بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus Caryophyllus Cv. ‘Sensi’) - صفحه:218-227

  tick  مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» - صفحه:228-235

  tick  مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز - صفحه:236-244

  tick  کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمه‌ای (Capsicum Annuum L. Cv. Red Bell Pepper) - صفحه:245-251

  tick  اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus Sinensis Cv. Moro) - صفحه:252-259

  tick  بهبود خصوصیات رشد و نموی، عملکرد و کیفیت پس‌ازبرداشت گل همیشه‌بهار (Calendula Officinalis Cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول‌پاشی اسیدهیومیک - صفحه:260-268

  tick  اثر اسیدجیبرلیک و حلقه‌برداری بر خصوصیات میوه انگور رقم «عسکری» - صفحه:269-276
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved