>
Fa   |   Ar   |   En
   علوم باغبانی   
سال:1390 - دوره:25 - شماره:3


  tick  تاثیر تاریخ برداشت و غلظت کلرورکلسیم بر کیفیت انبارمانی گلابی ارقام اسپادونا و کوشیا - صفحه:243-250

  tick  اثرتراکم و زمان مصرف نیتروژن بر خصوصیات مورفولوژیکی، مراحل فنولوژیکی،عملکرد و اجزای عملکرد سیاه‌دانه (Nigella Sativa ) - صفحه:251-260

  tick  بررسی خاصیت آللوپاتیک پیکر رویشی گیاه سنبل ختایی (Angelica Archangelica L.) - صفحه:261-266

  tick  بررسی تاثیر نوع کود و کنترل علفهای هرز بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه کلپوره(Teucrium Polium) - صفحه:267-279

  tick  بررسی روند متابولیزه شدن سیانید در ارقام سیب فوجی و عباسی مشهد - صفحه:280-287

  tick  بررسی اثر سوپرجاذب، پاکلوبوترازول و دور آبیاری بر خصوصیات کیفی و رشد چچم (Lolium Perenne Cv. Barbal ) در شرایط آب و هوایی مشهد - صفحه:288-295

  tick  اثر چهار نوع خاکپوش چیپس چوب، کمپوست زباله شهری، خاک اره و سنگریزه در سه ضخامت مختلف بر رشد درخت چنار (Platus Orientalis) - صفحه:296-303

  tick  اثر تراکم و عمق کاشت سوخ بر برخی صفات کمی گل بریده نرگس (Narcissus Tazetta L.) در شرایط آب و هوایی خوزستان (ملاثانی) - صفحه:304-309

  tick  اثر زمان کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و صفات مورفوفیزیولوژیکی گیاه موسیر( Allium Altissimum Regel) در شرایط آب و هوایی مشهد - صفحه:310-319

  tick  تاثیر محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک دانهال های خیار (Cucumis Sativus Cv. Super Dominus)تحت شرایط تنش خشکی - صفحه:320-326

  tick  مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد توده بومی و رقم هندی زیره سبز (Cuminum Cyminum) در شرایط خشکی و شوری - صفحه:327-334

  tick  تاثیرکاربرد کودهای زیستی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد گیاه دارویی بادرشبو (Dracocephalum Moldavica L.) - صفحه:335-343

  tick  بررسی زمان کاربرد سولفات مس، استرپتومایسین و جیبرلیک اسید بر درصد بی بذری و ویژگی های کمی وکیفی میوه ی انگور(Vitis Vinifera L.) رقم «سیاه شیراز» - صفحه:344-350

  tick  اثر محلول پاشی روی، اسیدهیومیک و اسید استیک بر عملکرد، اجزا عملکرد وغلظت عناصر در انگور رقم پیکانی - صفحه:351-360
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved