>
Fa   |   Ar   |   En
   علوم و تحقیقات بذر ایران   
سال:1397 - دوره:5 - شماره:4


  tick  اثر عمق کاشت و پرایمینگ بذر بر پارامترهای سبز شدن و رشد اولیه گیاهچه عدس (Lens Culinaris L.) - صفحه:99-109

  tick  اثر پرایمینگ بذر با سالیسیلیک اسید بر شاخص‌های جوانه‌زنی و رشد گیاهچه چای ترش تحت تنش خشکی - صفحه:1-11

  tick  ارزیابی اثر عصاره‌ آبی گیاه تلخه (Acroptilon Repens) بر جوانه‌زنی بذر و خصوصیات رشدی خرفه، گاو‌‌پنبه و گندم - صفحه:13-24

  tick  بررسی اثر دگرآسیبی عصاره گل محمدی (Rosa Damascena Mill) نمونه بوکان و خوانسار بر جوانه زنی بذر گندم رقم زرین - صفحه:87-97

  tick  تاثیر رژیم‌های آبیاری برویژگی‌های جوانه زنی بذرلاین‌های امیدبخش کلزا - صفحه:35-46

  tick  تاثیر عصاره گیاهان دارویی بر برخی شاخص‌های رشد و بیوشیمیایی کنجد - صفحه:71-85

  tick  تاثیر مدت زمان نگهداری بذر سویا بر پراکسیداسیون چربی‌ها، قندهای محلول، پروتئین، هدایت الکتریکی، خصوصیات کیفی و ظهور گیاهچه - صفحه:47-58

  tick  تاثیر پرامینگ های مختلف روی خصوصیات جوانه‌زنی بذر و عملکرد جمعیت بزرک مبارکه - صفحه:25-34

  tick  تاثیر پیش‌تیمار بذر با اسپرمیدین بر بهبود شاخص‌های جوانه‌زنی و فعالیت برخی آنزیمهای آنتی‌اکسیدان گیاهچه‌های سویا تحت تنش خشکی - صفحه:59-70

  tick  توسعه سیستم گواهی بذر سیب‌زمینی در ایران و ویروس Pvy به‌عنوان مهم‌ترین عامل اختلال در سیستم گواهی - صفحه:111-119
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved