>
Fa   |   Ar   |   En
   زراعت و فناوری زعفران   
سال:1398 - دوره:7 - شماره:2


  tick  بررسی تاثیر ورمی‌کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی‏های بنه‏های دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus Sativus L.) سال دوم - صفحه:139-154

  tick  ارزیابی عملکرد گل و بنه زعفران تحت تاثیر وزن و عمق های مختلف کاشت بنه - صفحه:155-170

  tick  تاثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (Crocus Sativus L.) - صفحه:171-184

  tick  بررسی اثرات زیست‌محیطی نظام‌های تولید زعفران (Crocus Sativus L.) تحت تاثیر اندازه زمین با استفاده از ارزیابی چرخه حیات - صفحه:185-206

  tick  بررسی برخی روش های مدیریت تغذیه و آبیاری به منظور سازگاری و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک - صفحه:207-225

  tick  بررسی تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus Sativus L) در شرایط اقلیمی اردبیل - صفحه:227-244

  tick  برآورد هزینه‌های زیست‌محیطی انتشار گازهای گلخانه‌ای در مزارع زعفران (مطالعه موردی شهرستان تربت‌حیدریه) - صفحه:245-285

  tick  بررسی عوامل اجتماعی-اقتصادی اثرگذار بر سیستم ناپایدار کشت پر تراکم زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد) - صفحه:259-274

  tick  تحلیل اثرات روانشناختی اجتماعی (امنیت شغلی و کیفیت زندگی کاری) بر افزایش رضایت شغلی زعفران‌کاران شهرستان بافق - صفحه:275-283
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved