>
Fa   |   Ar   |   En
   تاثیرکاربرد اسیدهای آمینه آزاد بر عملکردکمی وکیفی ماشک رقم گل سفید (Vicia panonica) درشرایط دیم  
   
نویسنده محمودی حمید ,علیزاده خشنود
منبع زراعت ديم ايران - 1393 - دوره : 2 - شماره : 2 - صفحه:115 -126
  
کلیدواژه اسید آمینه آزاد، کمیت، کیفیت، ماشک، دیم
آدرس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی, موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور, ایران, سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی, موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved