>
Fa   |   Ar   |   En
   زیست شناسی دریا   
سال:1395 - دوره:8 - شماره:32


  tick  بررسی اثرات تغذیه‌ای با آرتمیای بالغ فرانسیسکانای غنی‌شده با روغن کبد ماهی کاد و ویتامین C بر رشد، بازماندگی و مقاومت (در برابر تنش شوری و دمایی) در لارو ماهی مرکب ببری (Sepia Pharaonis) - صفحه:1-12

  tick  آنالیز فیلوژنتیک و تعیین الگوی آنتی‌بیوتیکی استرین‌های اشریشیا کلی جداشده از سواحل منطقه گناوه - صفحه:13-20

  tick  آسیب‌شناسی بافت کبد و آبشش در ماهی کفال خاکستری (Mugil Cephalus) تغذیه‌شده با اسیدآمینه سیستیین در مواجهه با فلزات سنگین مس و روی - صفحه:21-34

  tick  تغییرپذیری مکانی زمانی کلروفیلA و شکوفایی جلبکی با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای در حوضه جنوبی دریای خزر - صفحه:35-53

  tick  بررسی و شناسایی گروه های زئوپلانکتونی انتقال یافته توسط تخلیه آب توازن کشتی های ورودی به پایانه‌های بندر امام خمینی (ره) - صفحه:55-64

  tick  بررسی و مقایسه فعالیت ضد باکتریایی عصاره متانولی خیار دریایی گونه Holothuria Leucospilota و اسفنج گونه Furcata Niphates جزیره هنگام خلیج‌فارس - صفحه:65-72

  tick  مقایسه ترکیبات شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب عضله فیل ماهی (Huso Huso Linnaeus, 1758) وحشی با نوع پرورشی - صفحه:73-86

  tick  مقایسه درصد استخراج کلاژن محلول در اسید و پپسین از سه گونه ماهی کیلکای دریای خزر - صفحه:87-94
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved