>
Fa   |   Ar   |   En
   تاثیر افزودن عصاره آرتیشو به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپوپروتئین های خون جوجه های گوشتی  
   
نویسنده برومندنیا زینب ,محمدزاده سعید ,عزیزی محمد ,خالداری مجید
منبع زيست شناسي جانوري تجربي - 1393 - دوره : 3 - شماره : 3 - صفحه:71 -79
  
کلیدواژه جوجه گوشتی، خصوصیات لاشه، عصاره آرتیشو، عملکرد، لیپوپروتئین های خون
آدرس دانشگاه لرستان, ایران, دانشگاه لرستان, گروه علوم دامی, ایران, دانشگاه لرستان, ایران, دانشگاه لرستان, گروه علوم دامی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved