>
Fa   |   Ar   |   En
   تغذیه سیلوی تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی، صفات لاشه و عملکرد تولیدی بزغاله های پرواری  
   
نویسنده مدرسی جلال ,ولی زاده رضا ,دانش مسگران محسن ,فتحی نسری محمد حسن
منبع پژوهش در نشخواركنندگان - 1394 - دوره : 3 - شماره : 2 - صفحه:77 -91
چکیده    از تولید صنعتی فرآورده‌های انار شامل آب، رب و کنسانتره مقادیر قابل توجهی تفاله دانه انار به صورت ضایعات باقی می‌ماند که حاوی مقدار مناسبی چربی و پروتئین می‌باشد، بدین منظور در این تحقیق از تفاله دانه انار سیلو شده با و بدون اوره در جیره بزهای آمیخته خراسان جنوبی استفاده شد و تاثیر آن بر رشد و افزایش وزن، اجزاء مختلف لاشه، صفات موثر بر کیفیت لاشه و متابولیت‌های خونی مورد بررسی قرار گرفت. وزن لاشه گرم و سرد در تیمارهای مختلف اختلاف معنی‌دار آماری نداشت اما افت لاشه بطور معنی‌داری در تیمارهای حاوی سیلوی تفاله دانه انار کاهش یافت
کلیدواژه بز پرواری ,تفاله دانه انار ,صفات لاشه ,عملکرد
آدرس دانشگاه فردوسی مشهد, دانشکده کشاورزی, گروه علوم دامی, ایران, دانشگاه فردوسی مشهد, دانشکده کشاورزی, ایران, دانشگاه فردوسی مشهد, دانشکده کشاورزی, گروه علوم دامی, ایران, دانشگاه بیرجند, دانشکده کشاورزی, گروه علوم دامی, ایران
 
     
   
Authors
  
 
 

Copyright 2023
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved