>
Fa   |   Ar   |   En
   پژوهش در نشخوارکنندگان   
سال:1399 - دوره:8 - شماره:3


  tick  اثر اسانس اسطوخودوس و مرزنجوش بر باکتریهای مهم عامل ورم پستان در آزمایشگاه - صفحه:63-78

  tick  اثر جایگزینی دانه‌ ذرت ورقه شده با بخار با تفاله‌ چغندرقند پرک و سطح تغذیه جایگزین ‌شیر بر شاخص‌های سلامت گوساله‌های شیرخوار هلشتاین - صفحه:1-12

  tick  اثر مصرف سطوح مختلف مکمل سین‌بیوتیک بایومین ایمبو در جیره بر عمکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و برخی فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زل - صفحه:13-28

  tick  اثر مکمل سازی جیره با سلنیوم و کروم آلی بر کیفیت منی قوچ های نژاد مهربان هنگام نگهداری به‌صورت مایع در دمای 4 سانتی گراد - صفحه:45-62

  tick  تاثیر تنش حرارتی و محدودیت خوراک‌دهی در اواخر آبستنی بر قابلیت هضم و رفتار نشخوار در گاوهای شیری هلشتاین - صفحه:111-123

  tick  تعیین ارزش تشخیصی کلسیم در دوره انتقال در پیشگویی عملکرد تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین - صفحه:95-110

  tick  تعیین کارایی وعوامل موثر برعمربهینه گله در گاوهای شیری با مدل تحلیل پوششی داده ها وبرنامه ریزی پویا - صفحه:79-94

  tick  تغذیه سیلاژ تفاله پونه با سطوح مختلف خرمای ضایعاتی بر قابلیت هضم، سنتز پروتیین میکروبی و فراسنجه‌های شکمبه ای و خونی گوسفندان نر بالغ کرمانی - صفحه:29-44
 

Copyright 2023
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved