>
Fa
  |  
Ar
  |  
En
  
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
  
سال:1396 - دوره:6 - شماره:3
  
 
اثر پیشتیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعالسازی
- صفحه:277-290
  
 
بررسی تاثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمهشیرین
- صفحه:261-276
  
 
بررسی تاثیر برخی افزودنیها بر ویژگیهای فیزیکی کف سفیدۀ تخممرغ مایع پاستوریزه شده
- صفحه:301-312
  
 
بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی - رسوراترول
- صفحه:291-300
  
 
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از سیاهدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب (Pef)
- صفحه:221-234
  
 
تاثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگیهای خمیر و نان بربری
- صفحه:235-244
  
 
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
- صفحه:245-260
  
 
سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی
- صفحه:313-320
Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved