>
Fa   |   Ar   |   En
   پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی   
سال:1396 - دوره:6 - شماره:2


  tick  تاثیر خمیرترش خشک‌شده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر - صفحه:115-126

  tick  ریزپوشانی ترکیبات زیست ‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به‌‌روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی ‌های ساختاری و پایداری - صفحه:127-140

  tick  بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه‌شده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح - صفحه:141-156

  tick  بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ - صفحه:157-170

  tick  ارزیابی اثر پوشش ‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی - صفحه:171-184

  tick  بررسی اثر استفاده از ترکیب پری ‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون - صفحه:185-198

  tick  مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی - صفحه:199-210

  tick  بررسی اثر ترکیب ریخت‌پذیرکننده های سوربیتول و پلی‌اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه - صفحه:211-220
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved