>
Fa   |   Ar   |   En
   پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی   
سال:1395 - دوره:5 - شماره:2


  tick  تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر اط صمغ کتیرا و تعیین ویژگی‎‏های فیزیکی و مکانیکی آن - صفحه:119-130

  tick  پیش تغلیظ و اندازه‏گیری برلینت‌گرین در آب‏های پرورش ماهی با روش میکرواستخراج تشکیل حلال در محل بر پایۀ مایعات یونی همراه با اسپکتروفوتومتری فرابنفش - مرئی - صفحه:131-140

  tick  استفاده از اینولین در پوشش‌دهی فیلۀ ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus Mykiss) با پایۀ آلژینات سدیم و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های حسی و بافتی فراوردۀ سرخ شده - صفحه:141-152

  tick  مقایسۀ اثر درصد شکر و زمان تخمیر خمیرترش حاوی کشت آغازگر اختصاصی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر کیفیت نان بربری تولیدی با آردهای دارای دو درجه استخراج مختلف - صفحه:153-170

  tick  تاثیر صمغ فارسی و پودر تفالۀ هویج بر روند بیاتی دونات پیش‏فرایند شده توسط مایکروویو - صفحه:171-182

  tick  تاثیر مرحلۀ افزایش دما بر بُعد فرکتال آب لیموترش در فراوری حرارتی به روش مرسوم و امواج مادون‏قرمز - صفحه:183-196

  tick  بررسی تولید کومین آلدئید به‏عنوان طعم‏دهندۀ مواد غذایی با استفاده از سیستم کشت توام سلولی زیرۀ سیاه کوهی Bunium Persicum [Boiss] و زیرۀ سیاه اروپایی Carum Carvi L. - صفحه:197-210

  tick  اثر ترکیبی آب اُزنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشۀ مرغ در مرحلۀ سرد کردن در کشتارگاه - صفحه:211-220
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved