>
Fa   |   Ar   |   En
   پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی   
سال:1395 - دوره:5 - شماره:3


  tick  بررسی تاثیر افزودن نشاستۀ استیله بر روی ویژگی رئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری - صفحه:221-234

  tick  بهینه سازی فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی سنتی محتوی صمغ های فارسی و بادام به عنوان جایگزین چربی با استفاده از روش سطح پاسخ - صفحه:235-248

  tick  ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از دانۀ صیفی جات بومی ایران (خربزه، طالبی، هندوانه، کدو) - صفحه:249-264

  tick  بررسی اثر مدت زمان پخت اولیه و دورۀ نگهداری روی ویژگی های کیفی نان بربری نیم پخته با استفاده از پردازش تصویر - صفحه:265-278

  tick  بهینه سازی فرایند آب گیری اسمزی میوۀ نسترن کوهی با روش سطح پاسخ - صفحه:279-290

  tick  بهینه یابی آزمایشگاهی زاویۀ آیینه های جانبی یک خوراک پز خورشیدی با استفاده از روش سطح پاسخ (Rsm) - صفحه:291-302

  tick  طبقه‏بندی سیب رددلیشز براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دورۀ نگهداری با استفاده از تبدیل موجک گسسته و شبکه‏های عصبی مصنوعی - صفحه:303-314

  tick  تثبیت مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلومین جهت کاهش آفلاتوکسین M1 در شرایط In Vitro - صفحه:315-324
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved