>
Fa   |   Ar   |   En
   پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی   
سال:1394 - دوره:4 - شماره:2


  tick  ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتیولیز پروتیین های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن - صفحه:97-116

  tick  ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیف سنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (Sers) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره - صفحه:117-130

  tick  بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال - صفحه:131-142

  tick  بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو - صفحه:143-152

  tick  بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum Glandulosum) و امولسیفایر منو و دی گلیسرید بر ویژگی های کیفی کیک روغنی - صفحه:153-172

  tick  تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی، بافتی، توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی - صفحه:173-182

  tick  مدل سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق - صفحه:183-196
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved