>
Fa   |   Ar   |   En
   پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی   
سال:1399 - دوره:9 - شماره:2


  tick  اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری - صفحه:203-220

  tick  بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر - صفحه:221-236

  tick  بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو - صفحه:161-174

  tick  بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica Pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ - صفحه:143-160

  tick  بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia Leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (Rsm) - صفحه:113-126

  tick  بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان - صفحه:189-202

  tick  تاثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی - صفحه:175-188

  tick  درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات موثره به روش تحلیل مولفۀ اصلی - صفحه:127-142
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved