>
Fa
  |  
Ar
  |  
En
  
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
  
سال:1399 - دوره:9 - شماره:2
  
 
اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده در بستههای پلیپروپیلنی با اتمسفر اصلاحشده در طول انبارداری
- صفحه:203-220
  
 
بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین بهعنوان جایگزین نیتریت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر
- صفحه:221-236
  
 
بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلیفنولی کل در فرایند تولید پودر کاکائو
- صفحه:161-174
  
 
بررسی ویژگیهای فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica Pilulifera) و بهینهیابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ
- صفحه:143-160
  
 
بهینهسازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia Leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (Rsm)
- صفحه:113-126
  
 
بهینهسازی تولید ارگانوژل روغنکنجد و تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان
- صفحه:189-202
  
 
تاثیر کیتوزان و روشهای پخت در تشکیل آمینهای آروماتیک حلقوی فیلۀ فیلماهی
- صفحه:175-188
  
 
درونپوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات موثره به روش تحلیل مولفۀ اصلی
- صفحه:127-142
Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved