>
Fa   |   Ar   |   En
   پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی   
سال:1398 - دوره:8 - شماره:3


  tick  جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی - صفحه:213-224

  tick  ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش توده‌سازی مرکب - صفحه:225-234

  tick  اثر عوامل کی‌لیت‌کنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت - صفحه:235-244

  tick  اثر عصارۀ جلبک دریایی اولوا فلکسوزا (Ulva Flexuosa Wulfen) و آویشن شیرازی بر ویژگی‌های کیفی پرتقال واشنگتن ناول در مدت انبارداری - صفحه:245-258

  tick  مطالعۀ برخی خصوصیات شیمیایی، الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقره‌ای با میگوی وانامی - صفحه:259-268

  tick  بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی چند نوع عسل و مقایسۀ اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس - صفحه:269-284

  tick  خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی و رهایشی میکروژل‌های آلژیناتپروتئین آب‌پنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین - صفحه:285-296

  tick  بهینه‌سازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات موثره از ضایعات پیاز ﺑﻪ ﮐﻤﮏ فرایند ﻧﻔﻮذ ﺧﺸﮏ ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ - صفحه:297-314
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved