>
Fa
  |  
Ar
  |  
En
  
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
  
سال:1398 - دوره:8 - شماره:3
  
 
اثر عصارۀ جلبک دریایی اولوا فلکسوزا (Ulva Flexuosa Wulfen) و آویشن شیرازی بر ویژگیهای کیفی پرتقال واشنگتن ناول در مدت انبارداری
- صفحه:245-258
  
 
اثر عوامل کیلیتکنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت
- صفحه:235-244
  
 
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی چند نوع عسل و مقایسۀ اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس
- صفحه:269-284
  
 
بهینهسازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات موثره از ضایعات پیاز ﺑﻪ ﮐﻤﮏ فرایند ﻧﻔﻮذ ﺧﺸﮏ ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ
- صفحه:297-314
  
 
جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی
- صفحه:213-224
  
 
خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی و رهایشی میکروژلهای آلژیناتپروتئین آبپنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین
- صفحه:285-296
  
 
ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش تودهسازی مرکب
- صفحه:225-234
  
 
مطالعۀ برخی خصوصیات شیمیایی، الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقرهای با میگوی وانامی
- صفحه:259-268
Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved