>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1396 - دوره:7 - شماره:3


  tick  بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum Carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی - صفحه:1-13

  tick  اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب - صفحه:15-24

  tick  حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی - صفحه:25-35

  tick  مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل - صفحه:37-47

  tick  بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز - صفحه:49-59

  tick  مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus Carpio) - صفحه:61-76

  tick  بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال - صفحه:77-88

  tick  تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) - صفحه:89-96
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved