>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1396 - دوره:7 - شماره:1


  tick  پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت ‌بخشی و کاربرد به ‌‌عنوان افزودنی‌ های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) - صفحه:1-19

  tick  مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضد میکروبی پنیر سفید فراپالایشی - صفحه:21-30

  tick  ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان - صفحه:31-42

  tick  تشخیص باکتری ‌‎های کلی ‌فرمی، تعیین گروه‌ های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی ‌بیوتیکی اشریشیا کولای در چشمه ‌ها و قنات ‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی - صفحه:43-54

  tick  ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌ های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون - صفحه:55-63

  tick  خواص آنتی ‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ ‌بو (Laurus Nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای - صفحه:65-73

  tick  ارزیابی روش ‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر - صفحه:75-82

  tick  تاثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بی هوازی، گلبول‌ های سفید، لنفوسیت‌ ها، منوسیت ‌ها و نوتروفیل ‌های خون بازیکنان جوان فوتبال - صفحه:83-94
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved