>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1395 - دوره:6 - شماره:4


  tick  مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن Tsst-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس - صفحه:1-14

  tick  تاثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم - صفحه:15-30

  tick  اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus Mykiss) طی نگهداری در یخچال - صفحه:31-42

  tick  بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه ‌‌شده در بازار مصرف شهر‌ همدان - صفحه:43-52

  tick  بررسی تاثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی - صفحه:53-62

  tick  مقایسه روش اسپکتروفتومتری با Hplc در اندازه‌گیری سوربات پتاسیم در آب میوه های صنعتی - صفحه:63-73

  tick  بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک - صفحه:75-87

  tick  اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران - صفحه:89-97
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved