>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1394 - دوره:5 - شماره:3


  tick  بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus Mykiss) عرضه شده در شیراز - صفحه:1-7

  tick  آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی - صفحه:9-20

  tick  بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium Ampeloprasum Persicum) و نعناع (Mentha Piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیه خانه شهرک قدس تهران - صفحه:21-30

  tick  میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 - صفحه:31-38

  tick  بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز - صفحه:39-48

  tick  تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی - صفحه:49-58

  tick  بهینه‌سازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر - صفحه:59-73

  tick  مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز - صفحه:75-81
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved