>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1395 - دوره:6 - شماره:2


  tick  نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin Film Layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن - صفحه:1-11

  tick  بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی - صفحه:13-23

  tick  بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی - صفحه:25-32

  tick  مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف اسفند (Peganum Harmala)، رزماری (Rosmarinus Officinalis) و برگ بو (Laurus Nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت - صفحه:33-42

  tick  بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداری‌های صنعتی خرم‌آباد - صفحه:43-50

  tick  بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک - صفحه:51-62

  tick  مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus Pelamis) استان هرمزگان - صفحه:63-71

  tick  بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia Tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای - صفحه:73-83
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved