>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1393 - دوره:4 - شماره:3


  tick  بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس - صفحه:1-8

  tick  تاثیر عصاره آویشن باغی (Thymus Vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری - صفحه:9-20

  tick  ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تاثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن - صفحه:21-31

  tick  تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان - صفحه:33-41

  tick  بررسی میزان باقی‌مانده نیومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان‌شرقی، ایران - صفحه:43-49

  tick  تاثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین - صفحه:51-62

  tick  بررسی فراوانی سروتیپ‌های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه - صفحه:63-68

  tick  بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) - صفحه:69-76
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved