>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1394 - دوره:5 - شماره:1


  tick  بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین - صفحه:1-12

  tick  رفتار سویه‌های مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی - صفحه:13-25

  tick  میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه - صفحه:27-34

  tick  اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus Mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس - صفحه:35-51

  tick  تحلیل دانش و نگرش نسبت به ایمنی غذایی در بین دانشجویان دانشگاه‌های شهر گرگان - صفحه:53-66

  tick  بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد - صفحه:67-76

  tick  تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ - صفحه:77-89

  tick  تاثیر بسته‌بندی تحت خلا بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys Molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال - صفحه:91-101
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved