>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1392 - دوره:3 - شماره:3


  tick  تعیین انتروتوکسین های کلاسیک استافیلوکوکوس اوریوس جدا شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش Elisa - صفحه:1-10

  tick  مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys Molitrix) نگه‌داری شده در یخچال - صفحه:11-22

  tick  جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان - صفحه:23-37

  tick  مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان - صفحه:39-47

  tick  مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان - صفحه:49-55

  tick  بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب - صفحه:57-65

  tick  ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) - صفحه:67-74

  tick  مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 - صفحه:75-82
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved