>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1393 - دوره:4 - شماره:1


  tick  مطالعه مقایسه‌ای روش‌های کشت و Pcr جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس - صفحه:1-12

  tick  مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر - صفحه:13-21

  tick  بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه - صفحه:23-31

  tick  تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys Nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد - صفحه:33-45

  tick  مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری - صفحه:47-55

  tick  بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز - صفحه:57-67

  tick  مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان - صفحه:69-80

  tick  شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران - صفحه:81-89
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved