>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1392 - دوره:3 - شماره:2


  tick  مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus Coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی - صفحه:1-8

  tick  بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتیین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی - صفحه:9-17

  tick  استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال - صفحه:19-31

  tick  ارزیابی میزان اکراتوکسینA کشمش های تولیدشده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه های معیوب - صفحه:33-41

  tick  بررسی آلودگی باکتریایی لاشه‌های گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک - صفحه:43-51

  tick  ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 - صفحه:53-62

  tick  مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر در شهر تبریز - صفحه:63-70

  tick  بررسی مقایسه ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 - صفحه:71-77
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved