>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1391 - دوره:2 - شماره:8


  tick  مطالعه اثر غلظت های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی - صفحه:1-14

  tick  بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی - صفحه:15-32

  tick  بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار استان کردستان - صفحه:33-42

  tick  بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال - صفحه:43-51

  tick  بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus Grypus) و بیاح (Liza Abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 - صفحه:53-60

  tick  تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوییدی - صفحه:61-70

  tick  مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا - صفحه:71-79

  tick  بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان - صفحه:81-96
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved