>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1391 - دوره:2 - شماره:3


  tick  بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی - صفحه:1-14

  tick  تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی - صفحه:15-27

  tick  مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم و سرب در بافت های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 - صفحه:29-39

  tick  مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت‌های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91 - صفحه:41-48

  tick  بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتیین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران - صفحه:49-58

  tick  تاثیر فعالیت باکتری های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولییک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره - صفحه:59-68

  tick  بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) - صفحه:69-80

  tick  بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین - صفحه:81-88
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved