>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1391 - دوره:2 - شماره:2


  tick  بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن - صفحه:1-30

  tick  مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی - صفحه:31-38

  tick  اثر روغن های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری - صفحه:39-50

  tick  بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی‌مانده در فرآورده‌های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا - صفحه:51-60

  tick  مطالعه میزان شیوع ژن های آنتروتوکسین های معمول در استافیلوکوکوس آریوس های جدا شده از شیر گاومیش های شهرستان تبریز به روش Multiplex Pcr - صفحه:61-68

  tick  تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی - صفحه:69-81

  tick  مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال های 1389 و 1390 - صفحه:83-89

  tick  بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی - صفحه:91-98
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved