>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1397 - دوره:8 - شماره:4


  tick  اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus Carpio) - صفحه:1-13

  tick  اندازه‌گیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز - صفحه:15-23

  tick  بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل - صفحه:25-33

  tick  اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان - صفحه:35-47

  tick  ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی - صفحه:49-65

  tick  گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم - صفحه:67-75

  tick  بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تاثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus Daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ - صفحه:77-93

  tick  میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) - صفحه:95-100
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved