>
Fa   |   Ar   |   En
   بهداشت مواد غذایی   
سال:1397 - دوره:8 - شماره:1


  tick  مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی - صفحه:1-10

  tick  بررسی تاثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده - صفحه:11-23

  tick  اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی - صفحه:25-38

  tick  تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند - صفحه:39-48

  tick  ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور - صفحه:49-63

  tick  فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام - صفحه:63-72

  tick  بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی - صفحه:73-83

  tick  تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) - صفحه:83-90
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved