>
Fa   |   Ar   |   En
   فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن  
   
نویسنده عطای صالحی اسماعیل ,سرداریان علی
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 4 - صفحه:111 -125
  
کلیدواژه خصوصیات کیفی، فعالیت ضد میکروبی، کیک، کدوتنبل
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved