>
Fa   |   Ar   |   En
   تاثیر فرایند ترکیبی خشک کردن اسمزی توسط خشک کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه های توت فرنگی  
   
نویسنده عاملی مریم ,قیافه داوودی مهدی ,احمدزاده قویدل ریحانه ,بخش آبادی حمید
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 4 - صفحه:101 -109
  
کلیدواژه انجماد، بافت، توت فرنگی ، خشک کردن، خواص ارگانولیپتیکی، رنگ
آدرس دانشگاه علمی کاربردی شرکت شهرک صنعتی مینودشت, ایران, سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی, مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی, بخش تحقیقات فنی و مهندسی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved