>
Fa   |   Ar   |   En
   کاربرد توام نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب  
   
نویسنده گلچوبی لاله ,علیمی مزدک ,یوسفی حسین
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 4 - صفحه:89 -100
  
کلیدواژه نانوفیبر سلولز، گوار، مایونز کم چرب، پایدار کننده، ویژگیهای روولوژیکی
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی, دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی, دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, دانشکده مهندسی چوب و کاغذ, گروه تکنولوژى مهندسى چوب, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved