>
Fa   |   Ar   |   En
   تاثیرپیش فرآیندهای پوست گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری  
   
نویسنده آذرپژوه الهام ,شرایعی پروین
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 4 - صفحه:79 -88
  
کلیدواژه آلو بخارا، خشک کردن اسمزی، ساکارز، نمک
آدرس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی, مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی, بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, ایران, سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی, مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی, بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved