>
Fa   |   Ar   |   En
   ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی  
   
نویسنده محمدی نافچی عبدالرضا ,میرزایی فائزه
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 4 - صفحه:57 -67
  
کلیدواژه فیلم خوراکی، ژلاتین ماهی سرد آبی، نانو اکسید روی، جاذب اشعه ماورا بنفش
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان, گروه علوم وصنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود, گروه مهندسی شیمی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved