>
Fa   |   Ar   |   En
   بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور (PROSOPIS FARCTA)  
   
نویسنده جعفرپور افشین ,الهامی راد امیر حسین ,میر سعید قاضی حسین
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 4 - صفحه:45 -55
  
کلیدواژه پروزوپیس فارکتا، ترکیبات دانه، روغن، کهور
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه تهران, گروه فناوری مواد غذایی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved