>
Fa   |   Ar   |   En
   تاثیر فرایند مالت سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه ها ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی  
   
نویسنده رازقندی الهه ,الهامی راد امیرحسین ,قدس ولی علی رضا ,استیری حسین ,آقاجان زاده سورکی سارا ,بخش آبادی حمید
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 4 - صفحه:37 -43
  
کلیدواژه مالت سازی، خصوصیات فیزیکوشیمایی، گندم، جو
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان, بخش تحقیقات فنی و مهندسی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, باشگاه پژوهشگران جوان, ایران
پست الکترونیکی h.bakhshabadi@yahoo.com
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved