>
Fa   |   Ar   |   En
   بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ  
   
نویسنده سلیمانی سمیه ,شریفی اکرم ,آرمین محمد
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 4 - صفحه:27 -36
  
کلیدواژه پودرخرمالو، سطح پاسخ، دانسیته،حلالیت، دمای گذار شیشه ای
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین, دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک, گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه زراعت و اصلاح نباتات, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved