>
Fa   |   Ar   |   En
   بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ  
   
نویسنده عبادتی حمید رضا ,شریفی اکرم ,نیاکوثری مهرداد
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 4 - صفحه:15 -26
  
کلیدواژه خشک کردن کف پوشی، روش سطح پاسخ، پودر دوغ، حلالیت
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین, دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک, گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی, ایران, دانشگاه شیراز, دانشکده کشاورزی, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved