>
Fa   |   Ar   |   En
   بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن  
   
نویسنده آزادفر الهام ,الهامی راد امیرحسین ,شریفی اکرم
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 4 - صفحه:1 -13
  
کلیدواژه سرخ کردن عمیق، جذب روغن، بادمجان، پکتین، کربوکسی متیل سلولز
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین, دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک, گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved