>
Fa   |   Ar   |   En
   بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن  
   
نویسنده اولادزاد نازیلا ,کاراژیان حجت ,بهمن پور هومن
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 2 - صفحه:111 -122
  
کلیدواژه شیره انگور، عصاره چوبک، سفیده تخم مرغ، تغلیظ، هوادهی، ویژگی های فیزیکوشیمیایی
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود, گروه مهندسی شیمی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود, گروه مهندسی شیمی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved