>
Fa   |   Ar   |   En
   ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه ور ناپیوسته بر روی محیط آب پنیر  
   
نویسنده رضوانی فضل الله ,اردستانی فاطمه ,نجف پور قاسم
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 2 - صفحه:83 -91
  
کلیدواژه آبپنیر، اسید لاکتیک، کشت غوطه ور ناپیوسته، لاکتوباسیلوس
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود, گروه مهندسی شیمی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر, گروه مهندسی شیمی, ایران, دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل, دانشکده مهندسی شیمی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved