>
Fa   |   Ar   |   En
   بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز  
   
نویسنده مسلم فاطمه ,احمدزاده قویدل ریحانه ,شریفی اکرم ,استیری حسین
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 2 - صفحه:73 -82
  
کلیدواژه عدس قرمز، جوانه زنی، خصوصیات تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین, دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک, گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved