>
Fa   |   Ar   |   En
   بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب زمینی توسط دستگاه تحلیل گر سریع ویسکوزیته  
   
نویسنده امیری مریم ,توکلی پور حمید ,مختاریان محسن
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 2 - صفحه:66 -72
  
کلیدواژه تحلیل گر سریع ویسکوزیته، خصوصیات خمیری شدن، رئولوژی، صمغ کتیرا
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین, دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved